Art Creation Soft Pastels - Sett med 12 farger

SKU
01014570
På lager
kr 104,00

Art Creation Soft Pastels – Sett med 12 farger

Art Creation Soft Pastels er et sett med 12 farger av myke pastellkritt, ideelt for kunstnere på alle nivåer. Hver pastellstav er nøye formulert for å gi en jevn og rik fargeapplikasjon på forskjellige overflater, inkludert papir og kartong. Dette settet inneholder en allsidig samling av farger som spenner fra lyse nyanser til dype toner, slik at kunstnere kan utforske et bredt spekter av kreative muligheter.

Den myke teksturen til pastellene gjør dem enkle å blande, skyggelegge og gradere, noe som gjør det enkelt å oppnå ønskede fargeoverganger og effekter. Pastellene er laget for å gi maksimal pigmentering, og deres høye fargeintensitet sikrer levende og iøynefallende resultater i kunstverkene dine.

Settet er ideelt for skissearbeid, portretter, landskapsmalerier og andre kunstneriske uttrykk. Enten du er nybegynner eller erfaren kunstner, gir Art Creation Soft Pastels deg verktøyene du trenger for å uttrykke deg kreativt med pastellmediumet. De kommer i en kompakt eske som holder pastellene organisert og beskyttet når de ikke er i bruk. Dette settet gir en flott introduksjon til pastellteknikker og gir rom for å utforske din kunstneriske visjon med en palett av nyanser.

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Art Creation Soft Pastels - Sett med 12 farger
Kopibeskyttet © 2024