Angrerett

Vi forholder oss til Angrerettloven, som gir deg rett til å angre på ditt kjøp. Du har alltid rett til å heve kjøpet innen 14 dager, uten å oppgi grunn til det. Angrefristen begynner å løpe fra den dagen du mottar siste vare av bestillingen din. Angreretten forutsetter at du senest innen 14 dager etter at du har mottatt leveransen, gir oss melding om det (angrefrist). Du må sende varene tilbake til oss eller levere dem tilbake uten unødig forsinkelse, og uansett ikke mer enn 14 dager fra den dagen da du informerte oss om at du ønsket å heve kjøpet. Varer må returneres i vesentlig samme stand som de ble mottatt. Ved korrekt gjennomført retur (iht. angrefristloven) tilbakebetales varens fulle pris til kjøper.

Angrerettsskjema ligger vedlagt i ordrebekreftelsen som tilsendes via e-post. En vare som returneres grunnet benyttelse av angrerett skal kunne selges som ny. I praksis vil dette si at den må returneres i samme stand og mengde som da du mottok produktet, og slik du selv forventer at et nytt produkt skal leveres. Hvor dette ikke er overholdt, vil varer som kommer i retur, bli returnert til avsender. eventuelt vil verdiredukjson av vare trekkes fra refusjon. Vi anbefaler å sende retur med sporing.

Returkostnadene bæres av forbrukeren med mindre selgeren har misligholdt avtalen eller selgeren i henhold til avtalen har levert en erstatningsvare, fordi den bestilte varen ikke var tilgjengelig.

Angreretten oppsummert

  • Du kan alltid angre kjøpet ditt innen 14 dager fra du har mottatt varen
  • Du må selv bære returkostnadene
  • Dersom varen har fått en verdireduksjon blir du belastet
  • Angrerettloven gjelder kun ved forbrukerkjøp og ikke for næringsdrivende
Kopibeskyttet © 2024