Betaling

Betalinger foretas med kort. Vi tar de fleste internasjonale kort, som Visa og MasterCard. Vi belaster debet- eller kredittkortet ditt når bestillingen legges inn. En bekreftelse på din bestilling blir så tilsendt til din registrerte e-post.

Trygg betaling er viktig for oss. Derfor samarbeider vi med Bambora ved all kortbetaling og faktura. Bambora er en meget trygg og mye brukt løsning som bruer SSL (Secure Sockets Layer) for å sende all betalingsinformasjon kryptert over nettet direkte til Bambora. Det betyr at informasjonen overføres med en sikker forbindelse og at kortopplysningene dine ikke kan leses av uvedkommende. Ingen kortopplysninger registreres eller lagres av oss. Falske ordrer eller forsøk på bedrageri vil spores, og vil føre til at kjøpet heves og at hendelsen blir politianmeldt.

Ordrebekreftelse og faktura/betalingsbekreftelse fra Bambora vil bli sendt til din e-postadresse når pakken din sendes fra oss. Betalingsfristen for privatfakturaer er 14 dager. For komplette vilkår, se Bambora.com

Bambora Checkout

Vi bruker Bambora Checkout. Bambora Checkout vil automatisk hente frem enkelte opplysninger om deg så snart du er identifisert. Opplysningene du vil måtte legge inn selv vil kunne variere fra person til person eller fra kjøp til kjøp. Kredittsjekk gjennomføres kun når det er nødvendig, avhengig av betalingsmåten du velger. Kredittsjekk gjennomført av Bambora påvirker ikke din kredittverdighet og er ikke synlig for andre som innhenter kredittinformasjon om deg, for eksempel banker. Hvis Bambora kan identifisere deg, viser Bambora Checkout de betalingsmåtene som er tilgjengelige for deg. Faktura er forhåndsvalgt, men du kan naturligvis velge et av de andre alternativene istedenfor. Dersom Bambora ikke kan identifisere deg, vil du fremdeles kunne betale med kort.

For å sørge for at dine kortopplysninger er sikre når du handler hos oss, sendes all informasjon kryptert med SSL (Secure Socket Layer) via en sikker forbindelse. Ingen uautoriserte personer kan se dine kortdetaljer. Vi samarbeider med Bambora for å kontrollere at kortet du benytter er gyldig. Dine kortopplysninger behandles i samsvar med den internasjonale sikkerhetsstandarden PCI DSS. Hvis du betaler med VISA eller Mastercard, brukes Bank-ID for verifisering. Dine kortdetaljer lagres aldri. Alle kortdetaljer blir alltid sendt sikkert fra din nettleser til Bambora.

Kopibeskyttet © 2024