Håndverkstjenester

 

Vårt firma er etablert i 1996. Siden 1999 har vi drevet med malearbeid og gulvarbeid. Vi har 7 erfarne malere og gulvleggere, alle med fagbrev i maler og gulvfaget. I tillegg til en god stab med håndverkere har vi alt av utstyr for å gjennomføre arbeidet pent og effektivt. Vår håndverksavdeling har tett kontakt med vår interiørbutikk Kulør Odden. Her tilbyr vi komplette løsninger i tett samarbeid med kunden. Ta en tur innom butikken med ditt prosjekt. Vi setter opp et uforpliktende forslag og tilbud for løsning. Våre kunder i dag er det private kunder samt bedrifter og det offentlige.

 

Malerarbeid

Ønsker du å gi hjemmet eller kontoret ditt et nytt utseende? Vårt firma tilbyr malingstjenester av topp kvalitet som garantert vil forvandle ethvert rom til et vakkert, moderne mesterverk. Vårt erfarne team av fagfolk er dedikert til å levere eksepsjonelle resultater med hvert prosjekt vi påtar oss, og bruker bare de fineste materialene og de nyeste teknikkene for å sikre en feilfri finish hver gang. Fra å velge det perfekte fargevalget til å sikre presisjon og oppmerksomhet på detaljer, er vi opptatt av å bringe visjonen din til liv. Enten du ønsker å oppdatere et enkelt rom eller hele eiendommen din, har vi ekspertisen og kreativiteten til å gjøre drømmeplassen din til virkelighet.

For offentlige institusjoner som ønsker å friske opp lokalene sine, tilbyr vi profesjonelle malingstjenester som oppfyller standardene for kvalitet og sikkerhet. Vi er opptatt av å gi deg en smidig og problemfri opplevelse, fra første konsultasjon til det endelige resultatet. Vi sørger for at resultatet ikke bare er vakkert, men også funksjonelt og i samsvar med gjeldene krav. Vi bruker kun giftfri maling og materialer av høyeste kvalitet for å sikre et sunt og trygt miljø for alle ansatte og besøkende. Med våre profesjonelle malingstjenester kan din offentlige institusjon ta seg best mulig ut og gjøre et varig godt inntrykk på alle som kommer inn.

 • Utvendig maling
 • Innvending malearbeid
 • Vedlikeholdsavtaler med firma og borettslag
 • Gratis interiørkonsulent hjelp i vår butikk Kulør Odden

 


 

Gulvlegging

Hvis du ønsker å forbedre utseendet og følelsen av rommet ditt, tilbyr vi også gulvleggingstjenester. Vi har alt du trenger for å skape den perfekte atmosfæren for ditt hjem eller kontor, fra elegant, stilig treverk til lune, praktiske teppefliser. For våtrom tilbyr vi også en rekke vinylbelegg som er ideelle for å tilføre stil og holdbarhet til rommet ditt.

Vi hjelper deg med å velge de beste gulvalternativene for dine behov og preferanser slik at du blir helt fornøyd med det endelige resultatet. Våre gulv leveres av anerkjente og kvalitetsbevisste produsenter, noe som sikrer en langvarig, vakker finish som du kan glede deg over i mange år fremover.

 • Legging parkettgulv
 • Legging laminatgulv
 • Legging klikkvinyl
 • Legging våtromsbelegg vegg og gulv
  • Våtromsgodkjent
 • Sparkling og avretting av små og store arealer.

 

Kopibeskyttet © 2023. Alle rettigheter reservert.