RECOVER MILJØTAPET 0,97X10

SKU
42383838
På lager
kr 703,00

RECOVER MILJØTAPET 0,97X10 - VEGGFORNYER FOR UJEVNE OVERFLATER

Et ferdig, glassfiberfritt produkt som i de fleste tilfeller kan erstatte helsparkling av underlag som strukturtapet og glassfiberstrie. En rask, enkel og ergonomisk løsning som gir en overflate som kan tapetseres eller males over. Recover er dimensjonsstabil og kan brettes uten å sprekke. Recover er slag- og ripebestandig.

Nøkkelinformasjon:

  • 310-350 g/kvm
  • 0,97 x 10 m
  • Fiberduk av polyester
  • Bestrøket med mineralholdig belegg på begge sider. Inneholder ikke PVC, mykningsmidler eller glassfiber.
  • Eventuelle skader på første eller siste runde på rullen er kompensert med ekstra lengde.

Oppsetting:

  1. Veggene må være tørre og rene. Løst underlag fjernes. Større ujevnheter sparkles. Svært sugende overflater kan trenge grunning.
  2. Påfør rikelig med lim (ca. 0,5 l/m2) i et jevnt lag. Bruk rulle på veggflatene og pensel ved tak-/gulvlistene. Påfør gjerne lim til to høyder om gangen. Vent i ca. 15 min før oppsetting. Legg rullen på gulvet eller bruk et tapetstativ på hjul. Fest den første høyden. Prøv først på en mindre flate for å se hvordan resultatet blir på ditt underlag.
  3. EasyUp Recover settes opp kant i kant. Du kan også sette den opp med overlapping og deretter skjære gjennom begge lagene for å få perfekte skjøter.
  4. EasyUp Recover bør avsluttes i hjørnene. Dette gjelder både innerhjørner og ytterhjørner. Innerhjørner fuges før overmaling.
  5. Glatt ut EasyUp Recover med et tapetverktøy. Unngå å trykke den ned i strukturen. La det tørke i omtrent et døgn. Nå er veggen klar til tapetsering eller maling.
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:RECOVER MILJØTAPET 0,97X10
Kopibeskyttet © 2024