Meister Lindura HD 400 270 mm Authentic Clay Grey Oak 8901 Herdet Tregulv

SKU
43958389

Mål opp hvor mange kvadratmeter (m²) du trenger og skriv inn i feltet under. Utregning tar høyde for normalt kapp og svinn (ca 5%).

Pris per m²
På lager
Veil kr 898,00 kr 695,00

Produktet selges i hele pakker og antallet pakker kalkuleres i forhold til hvor mange kvadratmeter du taster inn.

Nyhet
Clay Grey Authentic Oak 8901

Lindura er et litt annerledes tregulv. Tregulvet kalles for herdet tre. En fusjon av ekte trebelegg med trepulver - helt ned til den minste treporen - resulterer i en helt ny og motstandsdyktig overflate. Sammenlignet med tradisjonelle parkettgulv er motstandsdyktigheten mot trykkskader opp til 3 ganger bedre.

Dette gulvet er godt egnet for alle oppholdsrom i private hjem, samt for kommersielle områder med normal slitasje (f.eks. kontorer, venterom, butikker osv.).

Overflaten er behandlet med hardvoks og er lett børstet - Dette gir høy slitestyrke og en lettstelt overflate som du har muligheten til å vedlikeholde. Størrelsen på bordene er hele 2200 x 270 mm. De har V-fuge på alle sider. Total tykkelse er 11 mm.

Gulvet monteres flytende, raskt og enkelt med klikksystemet Masterclic Plus. Det kan også monteres over gulvvarme, bare husk på at det da må brukes fuktsperre!

 

Hva er Lindura herdet tregulv?

I forhold til ordinær parkett er det mange likheter, men også noen forskjeller. Lindura herdet tregulv har en oppbygning som er ganske lik vanlig parkett, med den største likheten at det er ekte tre i topplaget. Altså ser ut og føles akkurat likt som parkett og andre tregulv. At gulvet er herdet betyr at den er produsert med et tynt eiklag på toppen, ca 1 mm. Parkett har 2,5 mm eller tykkere. Dette eiklaget blir limt på en HDF plate med en teknologi kalt "woodpowder". Med denne oppbyggingen av gulvet blir porer, kvister, sprekker og andre typer åpninger i treverket fylt fra undersiden av toppsjiktet, og gir en stor motstandsdyktighet i gulvets overflate i tillegg til at kvister o.l fylles fra undersiden. Den tradisjonelle metoden som brukes av parkettprodusentene for å fylle kvister o.l er sparkelmasse som fylles ovenfra. Den oppbygningen gjør at gulvet tåler vesentlig mere enn vanlig parkett når det gjelder motstandsdyktigheten mot inntrykk og slag. Det er ingen forskjell på Lindura tregulv og vanlig parkett når det gjelder motstandsdyktighet mot riper og slitasje på lakk eller olje.

Det er testet med trykk på 400kg noe som da nesten ikke gav noe synlig inntrykksmerke i forhold til i en vanlig parkett. Se denne nyttige videoen for mer info.

Lindura tregulv kan tross tynn overflate pusses og fornyes etter mange år. Dvs at det er mulig å slipe bort lakk eller olje ned til treverk, så reolje eller relakke om igjen.

Det er stor sannsynlighet for at Lindura tregulv er fremtidens gulv, fordi:

  • Gunstig pris i forhold til ordinær parkett
  • Brede og lange bord til ca halve prisen av parkett
  • Miljøvennlig, lite forbruk av råvarer
  • Tåler røffere bruk enn parkett

 

Spesifikasjoner

  • Pakkestørrelse: 2,38 m2
  • Behandling: Osmo hardvoksolje
  • Lengde: 2200 mm
  • Bredde: 270 mm
  • Høyde: 11 mm
  • Låsesystem: Masterclic Plus
Mer informasjon
Weight 24.000000
Produsent Meister
Bredde 270 mm
Trevirke Eik
Sortering Livlig
Format 1-stav
Overflatebehandling Ultra matt lakk
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Meister Lindura HD 400 270 mm Authentic Clay Grey Oak 8901 Herdet Tregulv
Kopibeskyttet © 2024