Våtromsbelegg | Tarkett Aquarelle - Almeria Grey

SKU
43958500

Mål opp hvor mange lengdemeter du trenger og skriv inn i feltet under. Du kan spesifisere antallet med to desimalplasser. Husk å medberegne oppkant i våtrom.

På lager
Veil kr 539,00 kr 398,00

Våtromsbelegg Aquarelle Almeria Grey

Badet er et rom der lekkert design og funksjon virkelig møtes. Det skal være lettstelt, hygienisk, praktisk og gjerne prisgunstig. Alt dette får du med den nye Aquarelle-kolleksjonen fra Tarkett.

Almeria Grey er et nymoderne design som tar opp det klassiske i design. Meget populært belegg som er godkjent for våtrom. Kan da også brukes på andre rom som feks kjøkken. Aquarelle er et utmerket valg til badet som i tillegg er veldig lettstelt. Renhold utføres enkelt med en myk svamp, lunkent vann og litt universalt rengjøringsmiddel, og tørkes raskt over med en nal. Dette gulvbelegget har et beskyttende overflatelag som gir et mer lettstelt materiale og reduserer risikoen for misfarging fra for eksempel hårfargingsmiddel, naler, håndklær og dusjforheng.

Belegget bør oppbevares i romtemperatur (minst 18°C) i minst ett døgn før du påbegynner leggingen. Gulvvarme skal være avslått ett døgn før legging og må i etterkant aldri overstige 28°C. Sørg for at underlaget er rent, tørt, plant og tilstrekkelig trykkfast, slik at skader ikke oppstår. Husk å bestille sveisetråd.

Våtromsarbeid må sertifiseres og bør utføres av profesjonelle håndverkere.

 

Spesifikasjoner

Varenr: 25916004

  • Lengde: Valgfritt
  • Bredde: 3 m
  • Høyde: 2 mm
  • Slitesjikt: 0,4 mm
  • Montering: Limes. Eventuell oppkant trådsveises
Mer informasjon
Weight 8.700000
Produsent Tarkett
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Våtromsbelegg | Tarkett Aquarelle - Almeria Grey
Kopibeskyttet © 2024